Markiezen

Markiezen

Markiezen zijn mooi om te zien. Deze zonwering is een aanwinst voor uw voorgevel. Het fleurt uw woning op en geeft sfeer zowel binnen als buiten. Een markies is een zeer traditionele zonwering. Dit product is in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. In Drunen zien we ze vaker voorkomen voornamelijk bij bovengelegen ramen. Een markies is een prettig product om u tegen de zon en regen te beschermen omdat het uw zicht naar buiten niet wegneemt. Om uw raam volledig af te sluiten van de zon is een rolluik een optie om te overwegen.

Modellen

Deze zonwering is te verkrijgen in twee vormen, de traditionele kapvorm en de petvorm. Het pet model wordt voornamelijk in Drunen veel gebruikt boven een ingang van een winkel of restaurant om de sfeer en de beleving te verhogen.

Installeren

Het installeren van de markies is zeer eenvoudig. De markies komt compleet in een cassette. Het installeren van deze cassette is gemakkelijk en kan u gemakkelijk zelf.

Onderhoud

Markiezen zijn sterke producten. Ze zijn windvast en kunnen in de uitklapstand tegen slechte weersomstandigheden. Dit wil zeggen dat de markies zeer weinig onderhoud nodig heeft. Om groot onderhoud uit te stellen raden we aan de markies wel op te klappen bij slecht weer.