Header afbeelding

Zonwering prijzen

Informatie over de tegenwoordige prijzen voor zonwering zijn voor u van belang. Die vraag is natuurlijk bepalend voor keuze van het type en model zonwering voor uw woning. Uw budget vormt voor ons - naast uw eisen en wensen - het uitgangspunt voor een passend advies. Onze prijzen voor de gangbare modellen zonwering zijn scherp en inclusief montage, aflevering, btw en fabrieksgarantie. U wordt dus niet achteraf onaangenaam verrast met onvoorziene kosten. Ook hebben wij regelmatig acties lopen waarbij diverse typen zonwering tegen wel zeer lage prijzen worden aangeboden.

Mogelijkheden en toepassingen

Wilt u weten welke prijzen voor zonwering worden gehanteerd? Heeft u nog geen idee met welke kosten u ongeveer rekening moet houden? Vraag dan vrijblijvend een kostenraming bij ons aan. Dan weet u bij benadering waar u aan toe bent. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom. Daar kunt u zich niet alleen laten informeren over de vele mogelijkheden en toepassingen in zonwerende oplossingen. Ook kunnen wij u van een passend advies voorzien en ter plekke de prijzen van de door u gewenste zonwering voor u berekenen.

Op basis van uw eisen, wensen en budget - en natuurlijk de technische specificaties van de woning - doen wij u een aanbod op maat. Informeer even naar onze speciale acties, doordat wij in grote aantallen inkopen, kunnen we de prijzen van zonwering flink drukken.